Skip to main content

Al ruim 15 jaar verzorg ik de fotografie voor bulthaup Nederland en alle Nederlandse bulthaup partners. Ik fotografeer referenties maar ook de showrooms. Enkele voorbeelden van deze geweldige samenwerking

Danielle Westen, eigenaar van Keukenmeyt
“Ik richt me niet op het verkopen van keukens, maar wil ervoor zorgen dat mijn klanten een keuken bij mij willen kopen”.
Keukenmeyt levert een breed aanbod aan hoogwaardige keukenmerken en maatwerk.

In de loop van de jaren heeft Karin Lauwers een portefeuille met verschillende projecten opgebouwd. Variërend van keukenruimte, leefruimte tot gehele woningen zijn door Karin Lauwers ingericht of aangepast.

Voor de gemeente Dordrecht fotografeer ik al vele jaren.  Met mijn camera leg ik de ontwikkelingen van vele projecten vast, zoals de herinrichting van de Spuiboulevard en de ontwikkeling van de wijk Stadswerven.

Bijzondere architectuur van o.a. de TU Delft, gefotografeerd in opdracht van Only the brave voor   bouwbedrijf Constructif